Datum och tid:

Lördag 24 oktober 2020, 19:30

INSTÄLLT - TRESPASSING

Konserten är inställd.

Vad händer nu?

Om du har en biljett som du köpt via Ticketmaster, exempelvis på internet eller med deras app:
Din biljett kommer att återlösas av Ticketmaster, och pengarna returneras automatiskt. Du behöver inte göra någonting.

Om du har en biljett som du köpt via Ticketmaster och betalat med presentkort:
Du behöver kontakta Ticketmaster kundtjänst, då biljetter betalade med presentkort kräver manuell returhantering. 

Om du har en biljett som du köpt via lokalt ombud, exempelvis Gävle Konserthus biljettkassa:
Vi behöver göra din retur manuellt, och behöver information från dig som biljettinnehavare.
Tryck här och fyll i Gävle Konserthus formulär för att göra en returbegäran.
Vi vill ha din returförfrågan senast onsdag 30 september 2020.

Vi vill be dig tänka på att under rådande omständigheter är alla inblandade parter under ovanligt hög belastning, och det kan därför dröja innan returer hinner genomföras. Vi tackar för förståelse och tålamod.

Öppettider Gävle Konserthus:
Konserthuset samt biljettkassan är stängda tills vidare. Du kan nå oss via telefon 026-172900 på tisdagar, onsdagar samt torsdagar mellan kl. 10:00 – 12:00.

Du kan följa våra löpande uppdateringar kring konserter här:
http://www.gavlekonserthus.se/covid-19/

Mikael Karlsson är kompositör, bosatt i Harlem, New York. Han har i samarbete med koreografen Alexander Ekman komponerat musik till baletterna A Swan Lake och Midsommarnattsdröm som sattes upp på Oslooperan och Kungliga Operan i Stockholm. Han gjorde tillsammans med Anna von Hausswolff musiken till Nobelbanketten 2018. Mikael Karlsson har förutom klassiska uppsättningar också gjort musik till film och TV samt samarbetat med artister som Lykke Li, Anna von Hausswolff, Mariam Wallentin, Andreas Kleerup och Alicia Keys. År 2015 prisades han av American Academy of Arts and Letters.

Siri Karlsson är en prisbelönt duo som experimenterar med folkmusik, friform och psykedelia. Duon består av Maria Arnqvist på altsax, synthar och sång och Cecilia Österholm på tenornyckelharpa, synth och sång. 2018 skrev de beställningsverket Horror Vacui på uppdrag av Sveriges Radio. Det uruppfördes på p2 Art’s Birthday Party, Södra teatern. Deras musik har hörts i film och tv, de har spelat världen över, samarbetat med konstnärer som Eva Mág, Hong Kai Wai och andra artister och är ständigt sökande efter nya uttryck. 

Garderob:
Garderoberna hittar du i vår foajé på entréplan. Den bevakade garderoben är enbart öppen i samband med större konserter i Gevaliasalen och det kostar 20 kr/plagg. Biljett till den bevakade garderoben köper du i samband med biljettköpet alternativt på plats i biljettkassan. Den obevakade garderoben är gratis. Det är obligatoriskt att hänga av sig ytterkläder vid konsertbesök. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in ytterkläder i konsertsalen.

Parkering:
Det finns ett begränsat antal parkeringar utanför Gävle Konserthus. Vill du parkera där bör du vara på plats i god tid innan konserten. Om vår parkering skulle vara full, hänvisar vi till parkeringshus i Gävle centrum eller parkeringen vid Silvanum/Högskolan. Väljer du att parkera i Gävle centrum eller vid Silvanum/Högskolan tar det ca 5-10 minuter att promenera till konserthuset.

Fotografering:
Vänligen tänk på att fotografering, filmning eller ljudupptagning under pågående konsert kan vara störande för andra konsertbesökare och är inte att rekommendera. Slå gärna på din mobiltelefon EFTER konserten. 

Allergier:
Tänk på att starka parfymer och hårsprejer kan vara mycket besvärande för allergiker.

Övrigt: 
Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in i Gevaliasalen

Innan konserten kan du njuta av en god bit mat. I pausen kan du köpa något gott. 
Varmt välkommen till Restaurang Gourmet BLÅ. För aktuell meny och bordsbokning

Kontakta
restaurangen@gavlekonserthus.se
026-172940