Annica Risberg med Göte Williamsson Kvartett

Gävle JazzClub presenterar:

Georg Gershwin, Cole Porter, Irwing Berlin, Jerome Kern, Richard Rodgers m fl är de kompositörer som skapat den sk  American  Song Book. Ett urval av dessa  melodier  kommer vi  att få njuta av denna kväll. En kompetent jazzgrupp med nestorn Göte Wilhelmsson vid pianot och Annica Risberg vid sångmikrofonen kommer att leverera en klassisk och svängig jazzkväll.

Annica Risberg, Sång
Calle Lundborg, tenorsaxofon
Göte Wilhelmsson, piano
Hasse Larsson, bas
Mats Jadin, trummor

Garderob:
Garderoberna hittar du i vår foajé på entréplan. Den bevakade garderoben är enbart öppen i samband med större konserter i Gevaliasalen och det kostar 20 kr/plagg. Biljett till den bevakade garderoben köper du i samband med biljettköpet alternativt på plats i biljettkassan. Den obevakade garderoben är gratis. Det är obligatoriskt att hänga av sig ytterkläder vid konsertbesök. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in ytterkläder i konsertsalen.

Parkering:
Det finns ett begränsat antal parkeringar utanför Gävle Konserthus. Vill du parkera där bör du vara på plats i god tid innan konserten. Om vår parkering skulle vara full, hänvisar vi till parkeringshus i Gävle centrum eller parkeringen vid Silvanum/Högskolan. Väljer du att parkera i Gävle centrum eller vid Silvanum/Högskolan tar det ca 5-10 minuter att promenera till konserthuset.

Fotografering:
Vänligen tänk på att fotografering, filmning eller ljudupptagning under pågående konsert kan vara störande för andra konsertbesökare och är inte att rekommendera. Slå gärna på din mobiltelefon EFTER konserten. 

Allergier:
Tänk på att starka parfymer och hårsprejer kan vara mycket besvärande för allergiker.

Övrigt: 
Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in i Gevaliasalen