Datum och tid:

Söndag 19 maj, 15:00

Dansföreställningen EARTH

Med Kulturskolans elever

Jorden har allt som behövs för att vi ska kunna finnas. Vi har solen, vattnet och luften. Här finns växter, djur och människor. Det är bara på planeten Jorden vi vet att det går att dansa. Dansen finns i världens alla hörn. Dansgolvet är stort och du snurrar med oss. Kulturskolans samtliga danselever ger föreställningen EARTH.

Kulturskolan – en mötesplats för barn och unga. För dig som är intresserad av dans, bild, foto, nycirkus, media, teater, sång och musik.

Garderob:
Garderoberna hittar du i vår foajé på entréplan. Den bevakade garderoben är enbart öppen i samband med större konserter i Gevaliasalen och det kostar 20 kr/plagg. Biljett till den bevakade garderoben köper du i samband med biljettköpet alternativt på plats i biljettkassan. Den obevakade garderoben är gratis. Det är obligatoriskt att hänga av sig ytterkläder vid konsertbesök. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in ytterkläder i konsertsalen.

Parkering:
Det finns ett begränsat antal parkeringar utanför Gävle Konserthus. Vill du parkera där bör du vara på plats i god tid innan konserten. Om vår parkering skulle vara full, hänvisar vi till parkeringshus i Gävle centrum eller parkeringen vid Silvanum/Högskolan. Väljer du att parkera i Gävle centrum eller vid Silvanum/Högskolan tar det ca 5-10 minuter att promenera till konserthuset.

Fotografering:
Vänligen tänk på att fotografering, filmning eller ljudupptagning under pågående konsert kan vara störande för andra konsertbesökare och är inte att rekommendera. Slå gärna på din mobiltelefon EFTER konserten. 

Allergier:
Tänk på att starka parfymer och hårsprejer kan vara mycket besvärande för allergiker.

Övrigt: 
Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in i Gevaliasalen