Datum och tid:

Onsdag 19 februari, 19:00

Erika Baier & The Business är landets kanske hårdast arbetande bluesband och numera även ett av de bästa. Under hundratals spelningar sedan debuten 2016 har bandet vässat sin liveshow till ett glödande spjut rakt in i publikens hjärta.

 

Erika Baier & The Business är landets kanske hårdast arbetande bluesband och numera även ett av de bästa. Under hundratals spelningar sedan debuten 2016 har bandet vässat sin liveshow till ett glödande spjut rakt in i publikens hjärta. För Erika Baier och bandet är ett ”livegig” en gemensam angelägenhet för bandet och publiken. De vill ge från scenen och få tillbaka från golvet! 

Bandet är ett tätt och svängigt band som med ett fett chicagomunspel, taggtrådsgitarr och tunga grooves. De levererar tillsammans en spännande repertoar av handplockade låtar du antagligen aldrig hört förut. Detta gör Erika Baier & The Business till en av landets bästa bluesrelaterade ”liveakter”.

Erikas personliga hälsning till vår publik:

”Erika Baier & The Business ser fram att komma till Gävle den 19/2, och att göra en fin kväll tillsammans med er fina publik. Mötet med människor är den stora glädjen med att spela live för Erika och bandet, och det finns väl inget bättre sätt att nå varandra än genom musik?”

Erika Baier sång, Ola Insulander gitarr, Arman Sikiric munspel, Patrik Norrman bas och Michael Johansson trummor.

Video

Youtube- Erika Baier & The Business

Länkar