Datum och tid:

Torsdag 16 januari, 18:00

Gävle Symfoniorkester & Kungliga Musikhögskolan

Gävle Symfoniorkester i samarbete med Kungliga Musikhögskolan samlar åter lovande dirigentstudenter till en konsert med spännande program. Allt under överseende av B. Tommy Andersson från KMH.

Gävle Symfoniorkester
Dirigenter: 
Felix Bagge, 
Simon Bång, 
Gunvald Ottesen, 
Gudrun Dahlkvist, 
Francesco Acquista

Program

Jean Sibelius Karelia-svit
Intermezzo
Ballade
Alla marcia

Edvard Grieg Peer Gynt-sviter I och II
Morgonstämning 
Åses död 
Anitras dans 
I Bergakungens sal 
Brudrovet 
Arabisk dans 
Peer Gynts hemkomst (Stormkväll vid kusten)

PAUS

Robert Schumann Symfoni nr 2
Sostenuto assai — Allegro ma non troppo
Scherzo: Allegro vivace
Adagio espressivo
Allegro molto vivace

Garderob:
Garderoberna hittar du i vår foajé på entréplan. Den bevakade garderoben är enbart öppen i samband med större konserter i Gevaliasalen och det kostar 20 kr/plagg. Biljett till den bevakade garderoben köper du i samband med biljettköpet alternativt på plats i biljettkassan. Den obevakade garderoben är gratis. Det är obligatoriskt att hänga av sig ytterkläder vid konsertbesök. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in ytterkläder i konsertsalen.

Parkering:
Det finns ett begränsat antal parkeringar utanför Gävle Konserthus. Vill du parkera där bör du vara på plats i god tid innan konserten. Om vår parkering skulle vara full, hänvisar vi till parkeringshus i Gävle centrum eller parkeringen vid Silvanum/Högskolan. Väljer du att parkera i Gävle centrum eller vid Silvanum/Högskolan tar det ca 5-10 minuter att promenera till konserthuset.

Fotografering:
Vänligen tänk på att fotografering, filmning eller ljudupptagning under pågående konsert kan vara störande för andra konsertbesökare och är inte att rekommendera. Slå gärna på din mobiltelefon EFTER konserten. 

Allergier:
Tänk på att starka parfymer och hårsprejer kan vara mycket besvärande för allergiker.

Övrigt: 
Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in i Gevaliasalen