Datum och tid:

Fredag 18 september, 19:30

Isak Danielson

Konserten är flyttad från 25 april.

Isak har, endast 22 år gammal, hunnit göra ett ordentligt avtryck med sin kraftfulla röst och sina starka texter. Hans debutalbum ”Yours” (2018) har legat närmare 40 veckor på svenska albumlistan. Albumet och uppföljande EPn ”Run To You” (2019) har tillsammans passerat 60 miljoner lyssningar.

Isak Danielson har en alltjämt växande publik över hela världen. Han har över 1 miljon månatliga lyssnare på Spotify och mer än 100 000 prenumeranter på Youtube. I våras gjorde Isak sin första konserthusturné i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Under hösten släpptes den första singeln, ”Silence”, från det andra studioalbumet som väntas under våren 2020. Singeln kom med en tillhörande stark video och en akustisk version som på knappt en månad redan har dryga 300 000 visningar på Youtube. I november förgyller Isak utbudet av stämningsfull julmusik i form av en nyinspelning av Sia’s vinterhit ”Snowman”, som han paketerat på sitt eget vackra, uttrycksfulla sätt.

Garderob:
Garderoberna hittar du i vår foajé på entréplan. Den bevakade garderoben är enbart öppen i samband med större konserter i Gevaliasalen och det kostar 20 kr/plagg. Biljett till den bevakade garderoben köper du i samband med biljettköpet alternativt på plats i biljettkassan. Den obevakade garderoben är gratis. Det är obligatoriskt att hänga av sig ytterkläder vid konsertbesök. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in ytterkläder i konsertsalen.

Parkering:
Det finns ett begränsat antal parkeringar utanför Gävle Konserthus. Vill du parkera där bör du vara på plats i god tid innan konserten. Om vår parkering skulle vara full, hänvisar vi till parkeringshus i Gävle centrum eller parkeringen vid Silvanum/Högskolan. Väljer du att parkera i Gävle centrum eller vid Silvanum/Högskolan tar det ca 5-10 minuter att promenera till konserthuset.

Fotografering:
Vänligen tänk på att fotografering, filmning eller ljudupptagning under pågående konsert kan vara störande för andra konsertbesökare och är inte att rekommendera. Slå gärna på din mobiltelefon EFTER konserten. 

Allergier:
Tänk på att starka parfymer och hårsprejer kan vara mycket besvärande för allergiker.

Övrigt: 
Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in i Gevaliasalen

Innan konserten kan du njuta av en god bit mat. I pausen kan du köpa något gott. 
Varmt välkommen till Restaurang Gourmet BLÅ. För aktuell meny och bordsbokning

Kontakta
restaurangen@gavlekonserthus.se
026-172940