Datum och tid:

Onsdag 6 februari, 19:00

Johan Lindström Septett

I april 2018 släpptes Johan Lindström Septett sitt debutalbum, ”Music For Empty Halls”. Plattan har beskrivits som en suggestiv och sömlös blandning av jazz, blues och artrock som liknar allt och inget du tidigare har hört. Skivan gick direkt in på iTunes topplista som mest populära album alla kategorier, och hyllningarna strömmade in! Septetten bestårav några av landets främsta musiker, så låt bandet förtrolla dig med sina förledande enkla, men mycket suggestiva melodibyggen och njut av stunden.  

Det känns svårt att sammanfatta Johan Lindströms betydelse för svenskt musikliv. Han är en otroligt personlig musiker, kompositör och producent som starkt satt sin prägel i alla sammanhang han medverkat i. Som producent har han jobbat med Rebecka Törnkvist, Pugh, Ane Brun, Graveyard, Anna Ternheim, Freddie Wadling och många fler. I jazzvärlden är han väl mest känd som en av medlemmarna i flerfaldigt grammisbelönade och tokhyllade Tonbruket.

Johan Lindström - gitarr, pedalsteel
Jonas Kullhammar - sax
Jesper Nordenström - keyboards
Per "Texas" Johansson - sax, klarinett
Mats Äleklint - trombon
Torbjörn Zetterberg - kontrabas
Konrad Agnas- trummor

Recensioner:
Lira
All about Jazz

Video

Empty Halls-Album trailer

Innan konserten kan du njuta av en god bit mat. I pausen kan du köpa något gott. 
Varmt välkommen till Restaurang Gourmet BLÅ. För aktuell meny och bordsbokning

Kontakta
restaurangen@gavlekonserthus.se
026-172940

Garderob:
Garderoberna hittar du i vår foajé på entréplan. Den bevakade garderoben är enbart öppen i samband med större konserter i Gevaliasalen och det kostar 20 kr/plagg. Biljett till den bevakade garderoben köper du i samband med biljettköpet alternativt på plats i biljettkassan. Den obevakade garderoben är gratis. Det är obligatoriskt att hänga av sig ytterkläder vid konsertbesök. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in ytterkläder i konsertsalen.

Parkering:
Det finns ett begränsat antal parkeringar utanför Gävle Konserthus. Vill du parkera där bör du vara på plats i god tid innan konserten. Om vår parkering skulle vara full, hänvisar vi till parkeringshus i Gävle centrum eller parkeringen vid Silvanum/Högskolan. Väljer du att parkera i Gävle centrum eller vid Silvanum/Högskolan tar det ca 5-10 minuter att promenera till konserthuset.

Fotografering:
Vänligen tänk på att fotografering, filmning eller ljudupptagning under pågående konsert kan vara störande för andra konsertbesökare och är inte att rekommendera. Slå gärna på din mobiltelefon EFTER konserten. 

Allergier:
Tänk på att starka parfymer och hårsprejer kan vara mycket besvärande för allergiker.

Övrigt: 
Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in i Gevaliasalen