Olli Soikkeli Trio

Gävle JazzClub presenterar:

Jean ”Django” Reinardt född 1910 och uppvuxen i Belgien och Frankrike och av romsk härkomst beskrivs som en av jazzens mest virtuosa och stilbildande gitarrister. Kvällens trio spelar i samma folkmusikpräglade jazzstil och kommer närmast från turneer i USA med fina recensioner i tidningarna The New Yorker och The Wall Street Journal. Trion ger 5 konserter i Sverige varav Gävle är ett av dessa. Ett internationellt gästspel av hög klass och ett måste för alla gitarrälskare.

Olli Soikkeli, gitarr
Marian Petruscu, piano
Jörgen Smedby, bas

Garderob:
Garderoberna hittar du i vår foajé på entréplan. Den bevakade garderoben är enbart öppen i samband med större konserter i Gevaliasalen och det kostar 20 kr/plagg. Biljett till den bevakade garderoben köper du i samband med biljettköpet alternativt på plats i biljettkassan. Den obevakade garderoben är gratis. Det är obligatoriskt att hänga av sig ytterkläder vid konsertbesök. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in ytterkläder i konsertsalen.

Parkering:
Det finns ett begränsat antal parkeringar utanför Gävle Konserthus. Vill du parkera där bör du vara på plats i god tid innan konserten. Om vår parkering skulle vara full, hänvisar vi till parkeringshus i Gävle centrum eller parkeringen vid Silvanum/Högskolan. Väljer du att parkera i Gävle centrum eller vid Silvanum/Högskolan tar det ca 5-10 minuter att promenera till konserthuset.

Fotografering:
Vänligen tänk på att fotografering, filmning eller ljudupptagning under pågående konsert kan vara störande för andra konsertbesökare och är inte att rekommendera. Slå gärna på din mobiltelefon EFTER konserten. 

Allergier:
Tänk på att starka parfymer och hårsprejer kan vara mycket besvärande för allergiker.

Övrigt: 
Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in i Gevaliasalen