Datum och tid:

Lördag 6 april, 14:00

Pris:

150 kr

FILMMUSIKÄVENTYR

Visst är det musiken som ger liv åt världens bästa filmer. Upplev en eftermiddag med oförglömlig filmmusik från klassiska filmer som Batman, Pirates of the Caribbean, Djungelboken, Aladdin, ET och Frozen. Välkommen till ett äventyr i filmmusikens förtrollande värld i en konsert för hela familjen tillsammans med dirigent Timothy Redmond och sångerskan Andrea Eklund.

 

Musik ur:
Batman
Pirates of the Caribbean
Djungelboken
Aladdin
7 vågade livet
Muminpappans bravader – En ung Mumins äventyr
Frozen
ET

Upplev en dirigent i världsklass – välkommen till Timothy Redmonds magiska musikaliska värld! Med enastående talang och precision dirigerar han konserter över hela Europa och är en eftertraktad gästdirigent för prestigefyllda orkestrar som London Symphony och Royal Philharmonic. Redmonds förmåga att skapa musikalisk magi har gjort honom till en favorit både i Storbritannien och internationellt.

Hans imponerande resumé inkluderar framträdanden med topporkestrar som Philharmonia, Royal Northern Sinfonia och London Philharmonic Orchestra. Genom samarbeten med BBC Concert, Philharmonic och Symphony Orchestras samt Hallé, Royal Liverpool Philharmonic och Ulster Orchestras har han satt sin prägel på musikvärlden. Hans koppling till Manchester Camerata, som sträcker sig över tid, visar på en passion och hängivenhet som genomsyrar hans arbete.

Redmonds kreativa fingeravtryck är tydliga i hans förmåga att väcka samtida musik till liv, särskilt i samarbetet med den hyllade kompositören Thomas Adès. Efter att ha framgångsrikt dirigerat produktioner som THE TEMPEST på Covent Garden och POWDER HER FACE för internationella operahus som English National Opera och Royal Opera House, har Redmond cementerat sin plats som en visionär dirigent och tolk av samtida musikaliska verk.

Denna virtuosa dirigent har inte bara imponerat på scenen utan har också gjort sig känt som en mentor och lärare. Som professor i dirigering vid Guildhall School of Music and Drama delar han med sig av sin omfattande erfarenhet och kunskap, inspirerande kommande generationer av dirigenter.

Timothy Redmond är inte bara en dirigent, han är en musikalisk kraft att räkna med. Låt dig svepas med i hans kreativa resa och njut av musik i världsklass som berör och inspirerar.