Digitala möten i Gävle Konserthus

Att anordna säkra möten har aldrig varit viktigare än nu. Hos oss i Gävle Konserthus finns alla möjligheter att både genomföra helt digitala möten och hybridmöten. Vårt kompetenta team finns tillgängligt som stöd när ni ska arrangera ert möte – såväl fysiska som hybrida och helt digitala. Ni kan mötas på bästa sätt, utan att fysiskt mötas. Ni kan kommunicera med kollegor, anställda och kunder utan att kompromissa med mötets kvalitet.

Vad innebär ett digitalt möte hos oss? Vi erbjuder plug'n'play-lösningar som lämpar sig för allt från mindre grupper (max 20 personer) till stora event, fysiskt på plats i kombination med deltagare på distans som ansluter digitalt. Plug'n'play innebär att vi har användarvänlig utrustning och teknik som är enkel att ansluta till och som levererar hög ljud- och bildkvalitet. Ni bara "pluggar" in och streamar ut bild och ljud till övriga deltagare som ansluter via länk. Plattformar kan exempelvis vara via Teams eller Zoom.

STREAMING OCH FÖRELÄSNING
Ska ni arrangera en konferens där alla deltagare är med digitalt samt att vissa föreläsare ska presentera digitalt så erbjuder vi lokal, teknik och digital rådgivning. Ni kanske håller en föreläsning som ni vill sända till lokalkontor över hela landet, eller kanske hela världen!

Har ni redan ett färdigt upplägg för en planerad fysisk konferens eller kongress så hjälper vi er att ställa om och anpassa för ett digitalt möte.

Ni får friheten att fokusera på mötet, och vi hjälper er genom att sköta tekniken.

Välkommen till Gävle Konserthus Konferens & Kongress.

Video

Varför Jenny Nylund valde Gävle Konserthus