Välkommen!

Platsen för en konferens är ofta avgörande, många vill byta miljö och samlas någonstans där deltagarna bjuds både inspiration och upplevelser. Gävle Konserthus är allt annat än en traditionell konferensanläggning.

Att mötas på platsen där Gävles tidigare badhus låg, med utsikt över Gavleåns strömmande vatten, är en minnesvärd upplevelse.

Att njuta av en konsert, med efterföljande middag i restaurangen, är kanske den sista lilla pricken över i.

Ett kreativt hus är ett flexibelt hus

En konferens i ett konserthus är på många sätt annorlunda. Musiken finns alltid närvarande vilket ger dig obegränsade möjligheter för överraskningar. Kaffepausen kan du tillbringa på en repetition med Gävle Symfoniorkester. Middagen kan du njuta med scenunderhållning av högsta klass. Kanske ligger din konferens på ett datum när vi har kvällskonsert, kanske väljer du att boka din egen favoritartist som avslutning. Vår erfarenhet av både stora och små konserter gör oss till en flexibel samarbetspartner i konferenssammanhang.

Riksstämmor, partikongresser, EU-möte med internationella gäster och mässor är bara några exempel som visar bredden på utbudet.

Den stora kongressalen, Gevaliasalen, med  den senaste tekniken inom ljud och ljus har 800 platser vilket gör den lämplig för flera mötestyper, till exempel föreläsningar, kongresser och stämmor. Bo Linde-salen, vår näst största konferenslokal rymmer 160 personer och kan lätt anpassas för olika ändamål, även för ett mindre antal personer. Lägg därtill ett flertal konferensrum och grupprum i olika storlekar, alla med utsikt över Gavleåns strömmar.

Vi har tekniken som gör det möjligt för konferensdeltagare, som av olika skäl inte kan vara på plats, att delta i mötet digitalt.

Vår erfarna personal finns på plats för att hjälpa er så att ert möte kan genomföras på bästa sätt.

Förvänta dig inte en ordinär konferens. Gävle Konserthus erbjuder mycket mer än så. Miljön i sig ger förutsättningar för ett kreativt skapande. Konferera, ät en storslagen middag och umgås, allt med en fantastisk utsikt!

Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi kan skapa de perfekta förutsättningarna för just er konferens eller ert möte.

Välkommen till Gävle Konserthus Konferens & Kongress!