Biljettinfo

Till alla konserter i Gävle Konserthus finns det tre olika varianter av biljett.

Traditionell biljett

Den biljett som du normalt köper hos oss i Gävle Konserthus eller hos Ticketmasters försäljningsombud.

E-biljett

E-biljett är den biljettyp som du skriver ut själv när du köper din biljett på webben. Kom ihåg att du måste skriva ut biljetten för att streckkoden ska vara läslig. Pdf-fil i mobil/smartphone gäller inte.

Mobilbiljett

Den enda biljettyp där din mobil/smartphone gäller som biljettbärare. Du får biljetten till din mobil i form av en QR-kod.

Biljettkategorier Gävle Symfoniorkester

  • Prisgrupp 1: Parkett, rad 6-17 samt första balkong
  • Prisgrupp 2: Parkett, rad 1-5 samt andra balkong
  • Prisgrupp 3: Studenter och barn upp till 19 år, endast rad 1-5 samt andra balkong. Säljs enbart i Gävle Konserthus biljettkassa.

För priser se respektive konsert.

Gävle Konserthus är Biljettombud

I Gävle Konserthus kan du köpa biljetter till alla evenemang som Ticketmaster tillhandahåller. Det kan till exempel handla om biljetter till konserter med världsartister på andra arenor, eller idrottsevenemang i toppklass. Titta själv på www.ticketmaster.se för att se deras digra utbud. För dig som gillar att se Gefle IF i allsvenskan eller Brynäs i SHL så kan du tyvärr inte köpa biljetter i Gävle Konserthus då de har avtal med en annan biljettleverantör.

Inställd konsert

Information vid inställt evenemang, se Ticketmasters hemsida eller baksidan på biljetten.

Text från Ticketmaster: Vid inställt arrangemang ansvarar inte Ticketmaster för återköp utan hänvisar till arrangören. Ticketmaster kan dock, om särskilt uppdrag lämnas av arrangören, återköpa biljetten. I de fall återköp sker på uppdrag av arrangören skall återköpet i regel ske inom begränsad tid, dock senast en månad efter det att arrangemanget skulle ägt rum. Serviceavgift och porto återbetalas inte i något fall.

Platsskiss Gevaliasalen

Klicka på bilden för att öppna den som Pdf.