Restaurang Gourmet BLÅ stänger lunchserveringen
Från och med måndag 23 mars stänger Restaurang Gourmet BLÅ lunchserveringen på grund av de rådande omständigheterna. Lunchserveringen kommer att återupptas när den rådande situationen lättar.
Tills vidare hänvisar vi våra gäster till Gefle Gourmetservice som serverar lunch både på tallrik och i låda för avhämtning.

Ändringar i lunchserveringen för allas säkerhet

Tillsvidare kommer vi att erbjuda dem som önskar att få sin sallad portionspackad med lock om man känner sig osäker att ta från vår salladsbuffé. Vattenflaskor finns att ta med till bordet som komplement till den dryck som finns i våra dispensrar.
Vi kommer att ha extra städinsatser på utsatta områden löpande för att du som gäst ska känna dig trygg. Tveka inte att komma med förslag på andra insatser vi kan göra för allas trygghet. Glöm ej att använda vår beröringsfria handsprit som alltid finns vid salladsbordet.

I vår restaurang finns stora ytor så möjlighet finns att sitta med avstånd till andra sällskap. Vi har även en övre våning där man kan sitta om så önskas. Det finns även möjlighet att köpa matlåda för take away. Önskar ni köpa många matlådor så går det bra att ringa och förboka för enklare och snabbare hantering

En symfoni av smaker

Mat är konst i lika hög utsträckning som musik!
Här på restaurang Gourmet Blå finns samma omsorg om nyanserna som i den mest uttrycksfulla symfoni.
Vår filosofi bygger på att göra naturliga maträtter av naturliga råvaror – tillagad med både känsla, smak och finess. Vi komponerar ditt konsertbesök, din konferens, din lunch eller kvällsmåltid med fokus på helheten.
Tillsammans skapar vi en fulländad upplevelse!

Varmt välkommen!
Hälsar Johan Nellfors med personal

 

Här kan ni skicka en förfrågan om bordsbokning direkt till oss oavsett om vi har öppet eller inte. Vi hör av oss med besked så snart vi kan.

Era önskemål

Om er

Kontaktinformation
Gourmet BLÅ

026-17 29 40
restaurangen@gavlekonserthus.se

Kungsbäcksvägen 22
802 67 Gävle

Öppettider

Restaurang Gourmet Blå har öppet:

Lunch
Måndag-fredag: 11.00-13.30

Konsert
Två timmar före konsert. För exakta öppettider se respektive evenemang.

Presentkort
Du kan köpa presentkort som gäller Gourmet Blå. Dessa kan köpas i restaurangen eller på Gävle Gourmetservice.