Lunch

Lunchmeny vecka 34

Veckans alla dagar

Färsk tagliatelle med ägg, grädde, parmesan och pancetta 105:-

Vegetariska rödbetsbiffar med fetaostcrème, oliver och citron-couscous 95:-

Gourmet Blå:s Caesarsallad med romansallad, parmesan, caesardressing, krutonger, rödlök, bacon och kyckling 119:-

I priset ingår måltidsdryck, soppa, salladsbord, bröd, smör och kaffe/te

Måndag 21 augusti

Lunchkorv med pepparrotssås, persiljeslungade morötter och potatispuré 95:-

Ångad torsk med äggsås, pepparrot, kräftstjärtar och dillkokt potatis 105:-

Tisdag 22 augusti

Stekt salt fläsk med löksås och kokt potatis 95: -

Ört- och citronmarinerad sejfilé med bondsallad, limeyoghurt och tomat-couscous 105:-

Onsdag 23 augusti

Panerad strömming med senap och pepparrot, dill, skirat smör och potatispuré 95:-

Confiterat anklår med rotgrönsaker, apelsinsky och krispig potatis 105:-

Torsdag 24 augusti

Färsbiffar med gräddsås, pressgurka, lingon och potatispuré 95:-

Lättrimmad gös med fänkålsslaw, spenatsallad och rostad potatis 105:-

Fredag 25 augusti

Ugnsbakad röding med kräftmajonnäs, syrade grönsaker, kål och potatispuré 95:-

Brässerad högrev i rödvin och tomat med basilika, sidfläsk, syltlök och rotsakspytt 105:-