Lunch

Lunchmeny vecka 50

Veckans alla dagar

Färsk tortellini med grädde, bacon, parmesan och krispig bacon 105: -

Fylld aubergine med halloumiost, ruccola, tomatsås och rostade pumpakärnor 95: -

Gourmet Blå:s Caesarsallad med romansallad, parmesan, caesardressing, krutonger, rödlök, bacon och kyckling 119: -

I priset ingår måltidsdryck, soppa, salladsbord, hembakat bröd, smör och kaffe/te

Måndag 11 december

Rimmad oxbringa med senapssås, morot och rotsaksstomp 95: -

Ångad torsk med curry, lime & kokosmjölk, citron, råkost & jasminris 105: -

Tisdag 12 december

Stekt salt fläsk med löksås, brysselkål och kokt potatis 95: -

Panerad sejfilé med curryremoulad, gröna ärtor och kokt potatis 105: -

Onsdag 13 december

Panerad strömming med senap, pepparrot, dill, skirat smör och potatispuré 95: -

Viltfärsbiffar med karamelliserad lök, gelé, svampsås och rostad potatis 105: -

Torsdag 14 december

Biffstroganoff med champinjoner, syltlök, smetana, saltgurka och persiljeris 95: -

Örtbakad lax med vitvinsvelouté, säsongens picklade grönsaker och potatisstomp 105: -

Fredag 15 december

Ugnsbakad majskyckling med parmesansås och rostade rotsaker 95: -

Grillad biff med pepparailoi, svamp, rostad vitlökssås och krispig potatis 105: -