À la carte

Meny (gäller från 7 september-december)

Förrätter

Råraka 149 kr
Sikrom, crème fraiche, rödlök, citron och dill
Vintips: Bouchard Aînê Chablis, Frankrike

Betor 139 kr
Friterade getostfritters, saltrostade nötter, honungscrème och grönkål
Vintips: Bergh Grüner Veltliner Organic, Österrike

Varmrätter

Halstrad röding 289 kr
Sandefjordsås, isad fänkål, forellrom och potatispuré
Vintips: Bergh Grüner Veltliner Organic, Österrike

Svensk oxfilé 329 kr
Bränd broccoli, jordärtskocka, emulsion på fermenterad vitlök och oxsky
Vintips: Muriel Fincas De La Villa Reserva, Rioja,Spanien
Öltips: Hopsie Daisy The Spark Session Ipa Från Gävle 33cl

Svenskt lamm 289 kr
Bakad rotselleri, svartkål, rökt sidfläsk, brynt smörmajonnäs, lammsky och picklad steklök
Vintips: Brigaldara Ripasso Superior, Italien

Risotto 199 kr
Svamp, steklök, parmesan, svartkål och jordärtskocka
Pazo Cilliero Albarinho, Spanien
Eller
Vintips: Bouchard Aînê Chablis, Frankrike

Desserter

Inkokt äpple 99 kr
Smörstekt sockerkaka, vaniljglass, cognac, kanel
Kaffedrink eller avec

Choklad crème brûlée 109 kr
Maräng, kaffeglass, apelsin och hallon
Kaffedrink eller avec

 Kaffegodis 119 kr
Tryffel, marmeladkonfekt och fudge
Vintips: Errázuriz Late Harvest Sauvignon Blanc, Chile eller Avec
 

Är du allergisk? Fråga oss om innehållet i maten!

Du vet väl att du kan beställa din dessert till pausen och behålla ditt bord? Beställ och betala innan du går in på konserten så står det uppställt på ditt bord när pausen börjar.