À la carte

Meny

(Gäller f.o.m 30 November 2018)

Förrätter

Halstrad pilgrimsmussla 159 kr
Rökt blomkålscrème, forellrom, syrad grädde, surdegskrisp

Gravad älg 149 kr
Enbär, gran, syltad citron, kålrabbi, savojkål, schalottenlökscrème,
 poppat matvete

Gulbetscarpaccio 139 kr
Parmesanskum, kapris, rågbröd, sotad lök

Varmrätter

Svensk ryggbiff 299 kr
Sherrysky, ostronskivling, hasselnötter, puré på västerbottenost och jordärtskocka

Sotad regnbåge från Karlslund 289 kr
Svartrot, brysselkål, råg, smörad havskräftbuljong, mandelpotatis

Rosastekt ankbröst 279 kr
Pumpa, silverlök, dragon, friterade anklår, rödvinssås

Bakad blomkål 199 kr
Äggemulsion, brynt smör, västerbottenost, hasselnötter och jordärtskockspuré

Desserter

Inkokt äpple 99 kr
Mandelkaka, havreglass, brynt smörkola, röd oxalis  

Vit chokladpannacotta 109 kr
Syltade körsbär, snö av citronverbena, krossade maränger

Kaffegodis 119 kr
Tryffel, marmeladkonfekt, pralin

 

Du vet väl att du kan beställa din dessert till pausen och behålla ditt bord? Beställ och betala innan du går in på konserten så står det uppställt på ditt bord när pausen börjar.

 

Svensk ryggbiff 299: -
Sherrysky, ostronskivling, hasselnötter, puré på västerbottenost och jordärtskocka



Sotad regnbåge från Karlslund 289: -
Svartrot, brysselkål, råg, smörad havskräftbuljong, mandelpotatis


                                                

Rosastekt ankbröst 279: -
Pumpa, silverlök, dragon, friterade anklår, rödvinssås


                                 
                                                   

Bakad blomkål199: -
Äggemulsion, brynt smör, västerbottenost, hasselnötter och jordärtskockspuré