Lunch

Lunch serveras mellan 11.00-13.30. I priset, 145 kr, ingår måltidsdryck, stort salladsbord, hembakat bröd, smör och kaffe/te.

Lunchmeny vecka 47

Veckans alla dagar

Vegetarisk: Bakad blomkål med rostad tikka masalasås, picklad rödkål yoghurt och svartris

Vegetarisk: Pappardellepasta med en krämig parmesansås, varmrökt tofu, krispig jordärtskocka och solroskärnor

Måndag 17 november

Ostgratinerad bratwurst, picklad gurka, krispig lök, cidervinägersenap, surkål och råstekt potatis

Ugnsbakad sej med vitvinssås, räkor, kräftstjärtar, isad morot, sockerärtor och potatis & rotselleripuré

Tisdag 18 november

Färsk fjällbrosme med rostad morotscrème, kimchidressing, dukkha, koriander och morotssallad

Grillad fläskfilé med bearnaisesås, sötpotatis, tomat & äpplesallad

Onsdag 19 november

Teriyakiglaserat sidfläsk med chilimajonnäs, salta pumpakärnor, hyvlat grönt och ångat ris

Havets wallenbergare med brynt smör, ärtor och potatispuré

Torsdag 20 november

Bakad lax med syrad sallad, rostade pumpakärnor och gräslöksstuvad potatis

Herrgårdsstek med grönpepparsås, brysselkål, svartvinbärsgelé och kokt potatis

Fredag 21 november

Fläskschnitzel med rödvinssky, ansjovissmör, kapris och krispig potatis

Färsk kolja med handskalade räkor, sandefjordsås och potatispuré