Lunch
Lunch serveras mellan 11.00-13.30.
I priset, 145 kr, ingår måltidsdryck, stort salladsbord, hembakat bröd, smör och kaffe/te.
Lunchmeny vecka 47
Veckans alla dagar
Vegetarisk: Bakad blomkål med rostad tikka masalasås, picklad rödkål yoghurt och svartris
Vegetarisk: Pappardellepasta med en krämig parmesansås, varmrökt tofu, krispig jordärtskocka och solroskärnor
Måndag 17 november
Ostgratinerad bratwurst, picklad gurka, krispig lök, cidervinägersenap, surkål och råstekt potatis
Ugnsbakad sej med vitvinssås, räkor, kräftstjärtar, isad morot, sockerärtor och potatis & rotselleripuré
Tisdag 18 november
Färsk fjällbrosme med rostad morotscrème, kimchidressing, dukkha, koriander och morotssallad
Grillad fläskfilé med bearnaisesås, sötpotatis, tomat & äpplesallad
Onsdag 19 november
Teriyakiglaserat sidfläsk med chilimajonnäs, salta pumpakärnor, hyvlat grönt och ångat ris
Havets wallenbergare med brynt smör, ärtor och potatispuré
Torsdag 20 november
Bakad lax med syrad sallad, rostade pumpakärnor och gräslöksstuvad potatis
Herrgårdsstek med grönpepparsås, brysselkål, svartvinbärsgelé och kokt potatis
Fredag 21 november
Fläskschnitzel med rödvinssky, ansjovissmör, kapris och krispig potatis
Färsk kolja med handskalade räkor, sandefjordsås och potatispuré