Lunch

Lunch serveras mellan 11.00-13.30. I priset, 145 kr, ingår måltidsdryck, stort salladsbord, hembakat bröd, smör och kaffe/te.

Lunchmeny vecka 21

Veckans alla dagar

Vegetarisk: Bakad pumpa med syrad rättika, rosésallat, päron, blåmögelost, solroskärnor och rostad pumpacrème

Vegetarisk: Honungsbakad chèvre med krämig pak choy, saltrostade valnötter grönkålschips, picklade gulbetor och honungsbakade betor

Måndag 19 maj

Pankopanerad kyckling med chilimajonnäs, syrat hyvelgrönt, mango och syrligt ris

Ångad kummel med smörad kålbuljong, haricotsverts, krispig lök och rotsellericrème

Tisdag 20 maj

Pasta med handskalade räkor, kräftstjärtar, chili, vitlök, tomat och parmesan

Nattbakad fläsksida med rårörda lingon, savoykålsallad och potatiskaka

Onsdag 21 maj

Färsk kolja med citron & dillvelouté, handskalade räkor, ångat grönt och kokt potatis

Kalvfärsbiff med gräddsås, syrad gurka, svartvinbärsgelé och potatismos

Torsdag 22 maj

Bakad kummel med pepparrotsemulsion, dillolja, syrad morot, salta solrosfrön och kokt potatis

Högrev med löksky, sotad morot, picklad rödkål och krispig potatis

Fredag 23 maj

Ostgratinerad färsk torsk med skaldjursvelouté, räkor, kålrot, spenat och kokt potatis

Helstekt pluma med choronsås, färsk bönsallad och krispig potatis