Lunch

Lunch serveras mellan 11.00-13.30. I priset, 135 kr, ingår måltidsdryck, stort salladsbord, hembakat bröd, smör och kaffe/te.

Lunchmeny vecka 8

Veckans alla dagar

Veckans vegetariska: Svamprisotto med smak av tryffel, krispig svamp, endivesallad och parmesan

Veckans vegetariska: Rostad och teriyakiglaserad kålrot med picklad gurka, svartkål, friterad mandel och koriandersallad

Måndag 19 februari

Ostfylld bratwurst med cornichons-majonnäs, krispig lök och potatismos

Färsk kolja med musselvelouté, sauterade sockerärtor, palsternacka och potatis

Tisdag 20 februari

Kummel med gräslöks-buerre blanc, fänkålssallad och kokt potatis

Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, ärtor och potatispuré

Onsdag 21 februari

Sidfläsk med cidervinägersenap, örtsky, fermenterat kål och rostade rotsaker

Panerad spätta med skagen, citron, groddar och kokt potatis

Torsdag 22 februari

Chili & vitlöksbakad kyckling med rostad vitlöksmajonnäs, picklad rödkål med friterad blomkål & potatis

Stekt strömming med rårörda lingon, syrad gurksallad och potatispuré

Fredag 23 februari

Grillad entrecote med sauterade bönor, bearnaisesås, pico de gallo och potatis rösti

Sotad långa med citrussyrad gurka, brynt smör, soja, chilimajonnäs och kokt amandine-potatis