Lunch
Lunch serveras mellan 11.00-13.30.
I priset, 145 kr, ingår måltidsdryck, stort salladsbord, hembakat bröd, smör och kaffe/te.
Lunchmeny vecka 21
Veckans alla dagar
Vegetarisk: Bakad pumpa med syrad rättika, rosésallat, päron, blåmögelost, solroskärnor och rostad pumpacrème
Vegetarisk: Honungsbakad chèvre med krämig pak choy, saltrostade valnötter grönkålschips, picklade gulbetor och honungsbakade betor
Måndag 19 maj
Pankopanerad kyckling med chilimajonnäs, syrat hyvelgrönt, mango och syrligt ris
Ångad kummel med smörad kålbuljong, haricotsverts, krispig lök och rotsellericrème
Tisdag 20 maj
Pasta med handskalade räkor, kräftstjärtar, chili, vitlök, tomat och parmesan
Nattbakad fläsksida med rårörda lingon, savoykålsallad och potatiskaka
Onsdag 21 maj
Färsk kolja med citron & dillvelouté, handskalade räkor, ångat grönt och kokt potatis
Kalvfärsbiff med gräddsås, syrad gurka, svartvinbärsgelé och potatismos
Torsdag 22 maj
Bakad kummel med pepparrotsemulsion, dillolja, syrad morot, salta solrosfrön och kokt potatis
Högrev med löksky, sotad morot, picklad rödkål och krispig potatis
Fredag 23 maj
Ostgratinerad färsk torsk med skaldjursvelouté, räkor, kålrot, spenat och kokt potatis
Helstekt pluma med choronsås, färsk bönsallad och krispig potatis