À la carte

Ala cartemeny april-september 2023

Förrätter

”Potatis & Rom” 175.-            
Färskpotatis, hängd gräddfil, sikrom, forellrom 
Går att få vegetariskt med tångkaviar 150.- 

Rökt Hjortbresaola 150.- 
Rostad svampmajonnäs, surdegskrutong, fermenterad fänkål, Almnäs tegelost, rönnbris  

Eldad Tonfisk 150.- 
Majscrème, picklade jalapeños, isad silverlök, koriander och friterade gyozablad 

Varmrätter

Kolad Piggvar på ben 349.- 
Brynt smöremulsion, ramslökskapris, picklade gulbetor och hasselbackspotatis 

Confiterad Regnbåge 299.- 
Picklad majrova, sjökorallsallad, ramslöksolja, musselvelouté 

Grillad Kalvfilé 335.- 
Vit sparris, ”sås rossini”, potatis- och brynt lökpuré 

Bakad Tempeh 229.- 
Ramslök- och nässelpesto, rotfruktskrisp, dillpicklad gurka, selleri- och västerbottensostpuré 

Desserter

Inkokt Rabarber 115.-
Vaniljsemifreddo, rostad havre, lime 

Nougatparfait 115.- 
Smultronsorbet, färska bär, stekt choklad 

Glass/sorbet 45.- 

Pralin 35.- 

 

 

 

Är du allergisk? Fråga oss om innehållet i maten!

Du vet väl att du kan beställa din dessert till pausen och behålla ditt bord? Beställ och betala innan du går in på konserten så står det uppställt på ditt bord när pausen börjar.