Ala cartemeny april-september 2023
Förrätter
”Potatis & Rom” 175.-
Färskpotatis, hängd gräddfil, sikrom, forellrom
Går att få vegetariskt med tångkaviar 150.-
Rökt Hjortbresaola 150.-
Rostad svampmajonnäs, surdegskrutong, fermenterad fänkål, Almnäs tegelost, rönnbris
Eldad Tonfisk 150.-
Majscrème, picklade jalapeños, isad silverlök, koriander och friterade gyozablad
Varmrätter
Kolad Piggvar på ben 349.-
Brynt smöremulsion, ramslökskapris, picklade gulbetor och hasselbackspotatis
Confiterad Regnbåge 299.-
Picklad majrova, sjökorallsallad, ramslöksolja, musselvelouté
Grillad Kalvfilé 335.-
Vit sparris, ”sås rossini”, potatis- och brynt lökpuré
Bakad Tempeh 229.-
Ramslök- och nässelpesto, rotfruktskrisp, dillpicklad gurka, selleri- och västerbottensostpuré
Desserter
Inkokt Rabarber 115.-
Vaniljsemifreddo, rostad havre, lime
Nougatparfait 115.-
Smultronsorbet, färska bär, stekt choklad
Är du allergisk? Fråga oss om innehållet i maten!
Du vet väl att du kan beställa din dessert till pausen och behålla ditt bord? Beställ och betala innan du går in på konserten så står det uppställt på ditt bord när pausen börjar.