Rum för möten

Den stora salen, Gevaliasalen, ger plats för upp till 800 deltagare med den senaste tekniken i form av ljud och ljus. Bo Linde-salen, vår näst största lokal, rymmer 160 personer i biosittning. Lägg därtill ett flertal konferensrum och grupprum i olika storlekar, alla med en betagande utsikt över Gavleåns strömmar. Trådlöst internet finns så klart i hela huset.
Gevaliasalen

Gevaliasalen

Gevaliasalen fyller fler funktioner än att bara vara en ypperlig konsertsal. Bolagsstämma, kongressmöte, utbildning eller föreläsning.
Bo Linde-salen

Bo Linde-salen

Oavsett om ni önskar ha möten, middagar, föreläsningar, utställningar eller mindre event, här är lokalen som kan anpassas helt efter behov. Då lokalen saknar fast inredning och kan mörkläggas helt skapar ni själva den miljö ni önskar.
Suite Boulogne

Suite Boulogne

Suite Boulogne, som för övrigt är en komposition av tonsättaren Bo Linde, är vårt största konferensrum på nedre plan. Lokalen tar, med sin skönt blå inramning, emot upp till 60 gäster.
Tamburinen

Tamburinen

Tamburinen är en flexibel lokal med gott om yta som anpassas efter era behov. Lokalen är ljus och ligger en våning upp. Hiss finns.

Imagine

Imagine

Imagine är en av våra populäraste lokaler, som är utrustad med den senaste tekniken, vilket gör den mycket lämplig som lokal för digitala möten.

Solitude

Solitude

Solitude har fått sitt namn efter Billie Holidays oförglömliga tolkning och lämpar sig väl för det lite mindre mötet.
Cavatina

Cavatina

Även denna lokal lämpar sig väl för det lite mindre mötet. Precis som alla våra lokaler på nedre plan bjuder även Cavatina på bedårande utsikt över Gavleåns strömmar.
Cavatina har fått sitt namn efter Stanley Myers komposition som även var ledmotivet till filmen The Deer Hunter.

Grupprum

Grupprum

I anslutning till våra konferenslokaler på nedre plan kan vi erbjuda flera mindre grupprum som rymmer 8-10 deltagare.