Datum och tid:

Onsdag 15 december, 19:00

I Midvintertid

SLUTSÅLD! - I Midvintertid - En folkmusikalisk julkonsert med grupperna Northern Resonance & AXVY!

Med instrumentala variationer av folkkära julmelodier skapar de båda folkmusikgrupper Northern Resonance och AXVY här tillsammans en nostalgisk, glädjefylld och varm konsert där du som publik kommer bli påmind om vad julen handlar om. Konserten kommer bestå av både storslagna arrangemang och stämningsfulla klassiker.

Efter två år av en saknad av gemenskap samlas de båda grupperna nu på scenen och kommer fylla lokalen från golv till tak med julkännsla utan dess like.

Musiker:

Petrus Dillner - Nyckelharpa
Anna Ekborg - Viola d’amore
Jerker Hans-Ers - Hardangerfela & Oktavfiol
Albin Broberg - 12-strängad gitarr, Cittern & Moraoud
Mårten Hillbom - Slagverk

Video

Ding Dong Merrily on High - Från "I Midvintertid" med Northern Resonance och AXVY

Innan konserten kan du njuta av en god bit mat. I pausen kan du köpa något gott. 
Varmt välkommen till Restaurang Gourmet BLÅ. För aktuell meny och bordsbokning

Kontakta
restaurangen@gavlekonserthus.se
026-172940

Garderob:
Garderoberna hittar du i vår foajé på entréplan. Den bevakade garderoben är enbart öppen i samband med större konserter i Gevaliasalen och det kostar 20 kr/plagg. Biljett till den bevakade garderoben köper du i samband med biljettköpet alternativt på plats i biljettkassan. Den obevakade garderoben är gratis. Det är obligatoriskt att hänga av sig ytterkläder vid konsertbesök. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta in ytterkläder i konsertsalen.

Parkering:
Det finns ett begränsat antal parkeringar utanför Gävle Konserthus. Vill du parkera där bör du vara på plats i god tid innan konserten. Om vår parkering skulle vara full, hänvisar vi till parkeringshus i Gävle centrum eller parkeringen vid Silvanum/Högskolan. Väljer du att parkera i Gävle centrum eller vid Silvanum/Högskolan tar det ca 5-10 minuter att promenera till konserthuset.

Fotografering:
Vänligen tänk på att fotografering, filmning eller ljudupptagning under pågående konsert kan vara störande för andra konsertbesökare och är inte att rekommendera. Slå gärna på din mobiltelefon EFTER konserten. 

Allergier:
Tänk på att starka parfymer och hårsprejer kan vara mycket besvärande för allergiker.

Övrigt: 
Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in i Gevaliasalen