Lediga tjänster

Gävle Konserthus söker tekniker

Är du tekniskt intresserad och trivs i kreativa miljöer? Vill du vara med och bidra till ett aktivt kulturliv för Gävleborna? Bra! Vi söker dig som har ett teknikintresse och vill göra Gävle lysande med oss!

Du arbetar i enheten för scen & teknik och ger service till såväl Gävle Konserthus som Gävle Symfoniorkesters konserter och arrangemang. Du sköter dukning av konserthusets olika scener samt konferens- och övningsrum, hanterar podier, instrument och möbler. Vidare arbetar du med ljud, ljus och bildteknik vid konserter och konferenser. Ett visst reparations- och underhållsarbete ingår även i arbetsuppgifterna. Du arbetar både med produktioner arrangerade av konserthus, symfoniorkester och med gästande produktioner och ger service inom arbetsområdet till bland annat musiker och konferensgäster. Vi erbjuder dig ett kreativt, utvecklande och inspirerande arbete där den ena dagen inte är den andre lik.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en gymnasial utbildning. Då du kommunicerar dagligen och tar till dig ny information krävs det att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet och/eller utbildning inom ljus- och ljudteknik, men det är inget krav då vi även söker dig som är ny i branschen och har höga ambitioner. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom ett serviceyrke där dina huvudsakliga arbetsuppgifter har varit att vägleda, ge information och support till kunder.


Vi söker dig som har förmågan att arbeta med andra människor och har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra. För att lyckas hos oss har förmågan att hitta alternativa lösningar på uppkomna problem och anpassar ditt syn- och förhållningssätt till olika situationer.

Ansökan
Tryck här för att söka tjänsten!

Vi vill ha din ansökan senast 15 september.

Kontaktperson
Owe Davidson
Scenchef
Telefon: 026-17 29 07
E-post: owe.davidson@gavle.se

Facklig företrädare
Carina Busk Ottosson
Vision
Telefon: 026-17 83 13